Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Lila Akác Vendégház
Cím: 6781 Domaszék, Tanya 520.Email: volfordne@citromail.hu
Telefon: 0630-388-7710Gps: 46.2482324 , 20.0030974

Bemutatkozás

Vendégházunk Drégelypalánkon, a Börzsöny lábánál található, környezeti adottságai, fekvése igen kedvezõ, mivel a falu központjától alig 100 méterre van. Üzlet, étterem, posta, gyógyszertár, orvos szintén 100 m-es körzetben megtalálhatók. Könnyen megközelíthetõ autóval a 2-es számú fõúton, illetve tömegközlekedés szempontjából is kiváló helyzetben van, mert a buszmegálló és a vasútállomás is 2 percnyi járásra van.
A vendégházban felszerelt konyha, 2 db felújított fürdõszoba, valamint 1 db 2 ágyas és 2 db 3 ágyas szoba várja a pihenni vágyókat (baráti társaságokat és családosokat egyaránt). A szobák igény szerint pótágyazhatóak. Az ott tartózkodás alatt az igénybe nem vett szobákat más vendég számára nem adjuk ki, így biztosítva vendégeinknek a teljes nyugalmat.
Az udvar teljesen zárt, kapualjas megoldású, így 2 személygépkocsi száraz parkolását biztosítja. A kertben lehetõség van bográcsozásra, grillezésre. Kiülõnk nyár elejére készül el, ahol a szabadban, egyúttal fedett helyen élvezhetik vendégeink a környezetet. Amennyiben vendégeink igénylik, lehetõség van saját termékeink fogyasztására (sajt, tej, túró), bort kóstolni, állatot simogatni.
A környéken lehet horgászni, vadászni, túrázni. Községünkben fodrász, kozmetikus, manikûrös is van, ezen felül lehetõség nyílik szoláriumozásra, internetezésre is.
Legyen vendégünk, szeretettel várjuk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0