Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Panna Vendégház
Cím: 6763 Szatymaz, IV. körzet 255.Telefon: (06-30)229-0553
Gps: 46.3534788 , 20.0652834

Bemutatkozás

Fõ célunk az, hogy otthon érezze magát, de ne kelljen a mindennapok gondjaival - fõzés, takarítás, bevásárlás, stb. - foglalkozni.
Vendégházunkban 4 db kétszobás, saját fürdõszobás pót ágyazható appartman van. Az Önök rendelkezésére áll egy közös társalgó-étkezõ, fedett tornác és az udvar.
Az Önök kényelmi szempontjait, étkezési szokásait és kívánságait szem elõtt tartva lehetõség van reggeli, fél- és teljes panziós ellátás igénybevételére. Vállaljuk diétás, vegetáriánus és bébi étkeztetés biztosítását is elõzetes egyeztetés után. Lehetõség van a háziasszonnyal együtt táj jellegû ételkészítésre, befõzésre szezonális jelleggel.

Alkotómûhely: sós gyurma, decoupage (ragasztott szalvéta technika), üvegfestés amatõr szinten, az idõ múlatására, saját kedvtelésre.

Program biztosítás a környéken, belépõk, rendezvénynaptár.

Kirándulási lehetõségek: Szeged (Fogadalmi templom, Alsóvárosi templom, Móra Ferenc Múzeum, strand, termálfürdõ) és a homokhátság települései sajátos klímával, zöldség, gyümölcs és virágtermesztõ helyeivel, Fehér tó Európa hírû madár rezervátumával, Sziksós tó naturista strandjával és még sorolhatnánk tovább.

Ha lovagolni, horgászni, csónakázni szeretne, annak sincs akadálya, jó kapcsolatokkal rendelkezünk.

A kínálati felsorolás nem a teljességigényével készült, de bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklõdését és eltölt nálunk pár csodás napot.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0