Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Stop Autós Motoros Iskola-Szeged
Cím: 6723 Szeged, Budapestikrt 4/aEmail: stopautosiskola@invitel.hu
Web: www.stopautosiskola.huTelefon: 06 70 618 5435,+36 62/470 720

Bevezető

Autós Motoros Iskola 6723.Szeged, Budapesti Krt. 4/A (Tarjáni víztoronytól kb 500 méter)

Ügyfélfogadás: Hétfőtől - Csütörtökig: 10:00 - 16:00 Péntek: 10:00 - 12:30

Elérhető kategóriák: AM, A1, A2, A, A1-B-vel. Ingyenes korlátlan számítógép használat ügyfélfogadási időben. Részletfizetési lehetőség. Ingyenes tankönyv használat.

Bemutatkozás

A Stop Autósiskola ideális választás azoknak, akik a vezetést szeretnék megtanulni, különböző kategóriákban jogosítványt szerezni, vagy épp a meglévőt bővíteni- a szegedi cég ezeket kínálja nekünk. Bő választékot találunk mind az elméleti mind a gyakorlati oktatás terén, rendkívül jutányos áron! A jogosítvány megszerzése, vagy kibővítése nem olcsó mulatság, de a Stop Autósiskolánál olcsón juthatunk hozzá a tudáshoz!

Azoknak akik még csak most ízlelgetik a vezetést, esetleg némi aggályokkal közeldnek a témához szintén a legjobb választás, hiszen itt garantáltan szakképzett oktatók segítik nekünk a jogosítvány megszerzését személygépkocsira. Nincs szüksége autóra? Ha csupán egy motoros jogosítványt szeretnénk megszerezni, itt ezt is megtehetjük, teljes körű elméletbeli és gyakorlati felkészülés után. A Stop Autósiskola felkészíti Önt egy biztos kresz-tudás, utána pedig jogosítványa megszerzésére!

Keresőszavak

autós motoros iskola, motorosiskola, autósiskola, A, A1, A2, B, AM kategóüriák,jogis, jogosítvány, vezetői engedély, szeged autósiskola, szeged motoros iskola, szeged autos motoros iskola, szeged,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0