Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Reflexológiai Kezelések-Masszázs-Szeged
Cím: 6723 Szeged, Lugas u. 2.Email: zsuzsi31@gmail.com
Web: http://www.particio.com/zsuzsi/arlista.phpTelefon: 06/30-920-5318

Bevezető

Reflexzónaterápia: Masszázsok: test-talp-hát-fej-nyak-váll-és arcmasszázs. Nyirokmasszázs, lávaköves masszázs, Köpölyözés, Test-és fülgyertyázás; CERAGEM V3 thermoakupresszúrás masszázs

REFLEXZÓNATERÁPIA „A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.” (kínai szólás)

A reflexológia tapasztalatokra épülő, empirikus tudomány. Több mint 6000 éve ismert. Az Ókorban, Kínában, Mezopotámiában és az Indiánoknál is hatékonyan alkalmazták. A népi gyógyászat is előszeretettel alkalmazta az ősi gyógymódokat. Magam is ezek segítségével őrzöm az egészségemet, és segíthetek a hozzám fordulókon..

Természetgyógyász-Reflexológus Magnetoterapeuta vagyok.

Tevékenységem holisztikus szemléletű: az embert egészében kell gyógyítani: a lelkét, szellemét és a testét, együttesen.
ETI vizsgával rendelkezem. Alternatív gyógymódjaim:-Reflexológia Kevesen tudják, de a talpmasszázzsal rengeteg betegséget lehet kezelni. Ugyanis a talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint 70.000 idegvégződés található rajta. Ezért alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában.


Magyarul azt mondjuk: talpmasszírozás, a módszer azonban ennél többet jelent. Valójában a lábfejet és az alsó lábszár lábfej felé eső részét masszírozzuk, bár a reflexológia tárgykörébe a kézfej masszírozása is beletartozik. Mint gyógyító módszer, a működésével kapcsolatban az orvosok (már amelyik elhiszi, hogy működhet) kétkedve fogadják, míg a természetgyógyászok el sem tudják képzelni, hogy ne gyógyítana. Felfogásunk szerint ugyanis a lábfejen (de nem csak ott, hanem például a fülön, az orron, a szemen, és még sok más helyen is) az egész szervezetünk térképe kivetül, azaz bizonyos területeken, az úgynevezett reflex zónákon (esetenként reflex pontokon) jól beazonosíthatók a szervek és azok apróbb részletei. Aki ismeri ezek pontos helyét, az az adott hely apró jelei alapján felismerheti, hogy mi az, ami nem úgy működik, ahogy kellene, és a hely ingerlésével, masszírozásával képes "odanyúlni" az adott szervhez, azaz hatni rá. A módszer holisztikus mivoltához, mindig a teljes masszírozást el kell végezni. Így egy kezelés tehát körülbelül negyven percig tart.
Egy kellemes lazító lábfürdő után következik a bemelegítés, majd a szervek, szervrendszerek módszeres masszírozása, melynek során a problémás területekkel kiemelten foglalkozom, végül egy energetizáló, megnyugtató levezetéssel zárom a kezelést. Az első alkalom mindig az állapotfelmérés. A következő alkalmak már a tényleges egészségmegőrzés-megtartás, javítás érdekében a masszírozásról és a problémák lelki okainak felderítéséről szólnak.

-Nyirokmasszázs javaslom cellulitis, ödémás elváltozások, túlsúlyosok kezelésére, fogyasztásra. A nyirokmasszázs olyan fizioterápiás eljárás, ahol lágy fogástechnikával fokozzuk a nyirok- folyadék visszaáramlását. A nyiroknedv felhalmozódása kóros jelenség. Nyirok-masszázzsal meggyorsítható a felgyülemlett folyadék távozása. A terápia javítja a nyirokrendszer ellenálló képességét, megszünteti az anyagcserezavarokat, nyugodt idegállapotot eredményez. Így megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere „hulladék”- és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok ugyanis előbb az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.
Segítségével aktiválódik az immunrendszer; és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat - csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

-Lávaköves masszázs Olajos masszázsról van szó, amelyet 40-50 Cº-ra hevített kövekkel végzünk. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül.

Test-hát-váll-és karok masszázsa: A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása. Általában kevés mozgású, egészséges emberek számára ajánlom. Bizonyos mértékig pótolja az aktív mozgást. Lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, masszázs, 30-60 percig tart.
A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók,javul az agy vérellátása. A simító, pumpáló mozdulatok hatására gyorsul a pangó nyirok elfolyása.

Köpölyözés A köpölyözés külső, fizikális gyógymód. A köpölyözés során a vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákuum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását. A köpölyözés gyakorisága mindig a betegség jellegétől és stádiumától függ. Megelőzésként félévente, évente egy 8-10 kezelésből álló kúra ajánlott. A köpölyözéssel csodákat érhetünk el a testi és lelki frissesség visszaállításában. Masszázskor alkalmazva kiegészíti a kezeléseket.

-Test-fülgyertyázás Egyesíti magában a köpölyözésből ismert vákuumhatásokat, -és hőhatásokat.
Ez a csodálatos gyógyító eljárás a szervezet öngyógyító képességét állítja be, és segíti elő. Mivel a kezelés feloldja a salakanyagokat, igyunk minél több vizet vagy gyógyteát, hogy azok minél előbb távozhassanak a szervezetből!

-Bioptron-fényterápiaA XXI. század gyógyászati eszköze. Több mint 100-féle egészségügyi problémára, mentális rendellenességre, de elsősorban immunrendszer optimalizálására, így a betegségek megelőzésére alkalmas.
A testápolás fontos kérdése a regeneráció, a bőr öregedési folyamatainak késleltetése, a bőr anyagcsere folyamatainak a szinten tartása. Ahhoz, hogy bőrünk szép legyen, fontos a hidratáltság, valamint a bőrfelszíni emulzióhoz szükséges zsírtartalom normál mértéke, amit a faggyúműködés biztosít.
A fénykezelés javítja a bőr kis és nagy ereinek keringését, ezzel jobb vérellátást létrehozva, javul a bőranyagcsere a bőr tápanyag és oxigénellátása, valamint a salakanyag és bomlástermék kiválasztása. A nyirokkeringés is javul, segítve ezzel a cellulitis (narancsbőr) kezelési lehetőségeit. Javítja a bőrön megjelenő anyagcsere rendellenesség, a psoriásis tüneteit is.
További alkalmazási területek: lábszárfekély, ekcéma, pikkelysömör, pattanásos, fáradt bőr, bőrfertőzések, terhességi csíkok, égési sérülések, aranyér, sportsérülések, sebek, hegek, Ízületi gyulladások, kopások, meszesedés, köszvény, reuma, migrén, arcüreggyulladás, megfázás, allergiák, fogínygyulladás, stb. kezelésére, fájdalomcsillapításra, betegségek megelőzésére. A gyógyszeres terápia kiegészítéseként is. Használatával jelentős eredményeket lehet elérni a szépségápolásban: a pattanásos bőr gyulladt állapota megszüntethető, a fáradt bőr sejtjeinek anyagcseréje fokozódik, rugalmasabbá válik.

-Mágneses kezelés Mágneskarikával történik.
Ilyenkor a széles, gyűrűszerű eszközbe helyezzük a kezelendő testrészt. Ezt lehet derékra, csípőre és karra is alkalmazni. A kezelés során a vendég csak fekszik, és pihen.

Alkalmazási területei:
Fájdalomszindrómák, izomgyengeség, idegsérülések, ízületi fájdalmak, nem gyógyuló törések, csontritkulás. Nőgyógyászati- bőrgyógyászati problémák (ulcus, psoriasis) Rehabilitációra: agyvérzés utáni-traumás sérülések utáni, Sclerosis Multiplex;

Magna-press kezeléssel az akupresszúrás pontokon keresztül 150 egészségügyi elváltozás kezelése lehetséges. Ezen kívül a kezelés közben a mágnesesség jótékony hatásai is érvényesülnek (fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés, oxigén ellátást javító, nyugtató, savas kémhatást közömbösítő, vírusok/baktériumok/gombák szaporodását gátló, szabad gyökök képződését gátló).
Egy 30 perces kezelés lehetőséget ad az energiahálózatunk mágneses energiával való feltöltésére. Eredményeképpen jobb álló- és ellenálló képességet nyerünk a mindennapok kihívásaihoz. Ajánlott különösen krónikus fájdalmak, allergia, bizonyos időskori panaszok (inkontencia, mozgásszervi panaszok, magas vérnyomás, memória- és alvászavarok, diabetes) esetén, de egészség megőrzési céllal is, hiszen lassítja az öregedést, fiatalon tartja sejtjeinket.

Gyógyulhat a Ceragem V3 Master segítségével is, amely először a gerincet feltérképezi, a kapott adatok segítségével a személyre szabott programot állít össze, saját testre igazítva. A hatékony, biztonságos és fájdalommentes módszer már egyetlen kezelés után is érezhető változást idéz elő! A thermomasszázs készülék lelke egy belső projektor, ami a fejtől a medencéig felméri a testet, észleli a hibákat és azt korrigálja. Szegeden, a Csillag térnél, a Lugas utca 2. szám alatt megtalálhatja mindezeket az az érdeklődő, aki előnyben részesíti az alternatív gyógymódokat.

Deák Zsuzsa Természetgyógyász-Reflexológus
Magnetoterapeuta Telefon: 06 30 920 5318

Bemutatkozás

„A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.” (kínai szólás)
Természetgyógyász-reflexológus-magnetoterapeuta vagyok. Hosszú évek óta foglalkozom természetgyógyászattal. Alternatív gyógymódjaim: Reflexzóna terápia, Ceragem terápia, Bioptron fényterápia, Mágneses terápia, Su-Yok akupresszúrás terápia. Masszázsok (lávaköves masszázs, nyirokmasszázs, talpmasszázs). Test- és fülgyertya kezelések.
Szeretettel várom azokat az érdeklődőket, akik jobban a természetes gyógymódokban bíznak.

Keresőszavak

masszázs masszázs szeged,reflexologia szeged, fülgyertyázás szeged, természetgyógyász szeged, talpmasszázs, nyirokmasszázs szeged, lávaköves masszázs, test masszázs szeged, köpölyözés szeged, Bioptron-fényterápia szeged, mágneses kezelés szeged, magnapress szeged, thermomasszázs szeged, magnetoterapeuta csongrád megye, csongrádmegye masszázs


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0